Zpět

Velkoobchod - nabídka spolupráce

Rádi byste stávající sortiment rozšířili o naší koženou zdravotní obuv?

Velkoobchod - nabídka spolupráce

Rádi byste stávající sortiment rozšířili o naší koženou zdravotní obuv? Žádný problém! Jako spolehlivý a nejdéle fungující e-shop s obuví Leons v Česku máme několikaletou zkušenost se spoluprácí s kamennými obchody s obuví, e-shopy, lékárnami a zdravotními potřebami v České republice i na Slovensku. Společnost Leons, provozovatel online obchodu www.leons.cz/www.leons.sk, se zabývá již od roku 2010 maloobchodním i velkoobchodním prodejem certifikované pracovní a kožené zdravotní obuvi.

Osobní seznámení

Dáváte přednost osobnímu kontaktu a působíte v Praze či středních Čechách? Skvělé! Právě tady se můžete potkat s naším zkušenými obchodními zástupcí, kteří vás srozumitelnou formou seznámí se sortimentem našeho e-shopu, jeho filosofií i procesem vzájemné spolupráce.

Způsob objednávání 

Nabízíme kvalitní kožené zboží s přidanou hodnotou spolehlivé služby, férového jednání a vzájemné důvěry. Tyto hodnoty budeme sdílet společně. Jsme spolehliví, objednávky odesíláme rychle a pečlivě zabalené tak, abychom se za něj nemuseli stydět ani ve Vašich regálech a před Vašimi zákazníky.

Rádi vám nabídneme přístup do našeho e-shopu, kde je vždy aktuální stav našich zásob. Umožníme vám však odesílat objednávky i pomocí objednávkového formuláře, prostřednicvím e-shopu či volnou formou e-mailem. Samozřejmostí jsou nižší, velkoobchodní ceny. Neklademe si jako podmínku odběru zboží minimální hodnotu objednávky nebo specifický počet kusů. Můžete objednat přesně tolik, kolik aktuálně potřebujete.

Průběh objednávky 

Zboží skladem standardně expedujeme do tří pracovních dnů od přijetí objednávky. Faktury od nás dostanete v papírové podobě spolu s objednávkou. Všechny dokumenty u nás navíc zůstávají přístupné on-line ke stažení pro případ, že se vám některý z nich zatoulá. Co se týká plateb – platit u nás můžete bankovním převodem na základě faktury, dobírkou (hotově či kartou) nebo na zálohovou fakturou. V případě dlouhodobé spolupráce nabízíme splatnost faktury až 30 dnů. Ke zboží přiložíme oficiální certifikaci pracovní obuvi. 

Ostatně, přečtěte si o nás něco víc a přesvědčte se, že nám můžete doopravdy věřit. Vzájemná důvěra je totiž jedním ze základních pilířů, na kterých myšlenka spolupráce stojí. Potřebujete více informací nebo vás zajímá velkoobchodní ceník? Neváhejte kontaktovat přímo obchodního zástupce na info@leons.cz nebo telefonním čísle +420 731 146 581 nebo případně na +420 603 282 200.