Zpět

Teplé zdravotní pantofle na zimu od Leons

Jak udržet nohy v teple i v zimních měsících? Máme pro vás tip :)

Teplé zdravotní pantofle na zimu od Leons

Přichází období, které je sice krásné, ale umí být také pořádně chladné. Stále ho však můžeme sledovat zpoza okna, v pohodlí domova a v teploučkých pantoflích. Právě do tohoto období oceníte teplou domácí obuv s ovčí vlnou.

Hřejivá obuv s ovčí vlnou

Zdravotní pantofle LEONS WINTER a LEONS TERMO jsou velmi pohodlná a hřejivá domácí obuv. Pantofle byly vyrobeny z přírodní vlněné plsti. A právě díky tomuto skvělému přírodnímu materiálu, který vytváří úžasné teplo, nebude ani těm největším zmrzlíkům pantoflích a bačkorách zima na nohy. Vlněná plst je organický produkt s možností biologické likvidace, který není škodlivý pro životní prostředí.

Skvělou vlastností ovčí vlny je také, že nezachycují pach, tím pádem vám vydrží déle čisté. Stačí je nechat čas od času provětrat. Jak je to jednoduché. Hodí se také pro alergiky, kterým vadí roztoči, nebo peří. Plst z přírodní vlny se vyrábí plstěním ovčí vlny Merino. Ovčí vlna, resp. vlněná vlákna jsou v procesu výroby postupně plstěné a zhutněné působením vlhkosti, tepla a tření, dokud nedojde k vytvoření homogenní látky, zvané vlněná plsť. Struktura ovčího vlákna neumožňuje průchod roztočům, ani nezachycuje prach, a proto je velmi oblíbeným materiálem i u citlivých lidí.

Díky své jedinečné struktuře udržuje FILC uvnitř obuvi suché a teplé mikroklima, zajišťuje přirozenou cirkulaci vzduchu, což se promítá přímo do správné hygieny nohou, zaručuje pohodlí a pocit svěžesti po celý den, je antialergická a nezpůsobuje alergie. K výrobě podešve je použit super měkký gel potažený kůží, což zajišťuje pocit příjemný pro chodidlo a pohodlí při chůzi. Pantofle jsou k dispozici v různých barevných variantách.

Výhody naší hřejivé obuvi

  • Svršek je vyroben z přírodní vlněné plsti

  • Široká špička umožňuje zdravé a bezpečné uložení prstů

  • Ručně šitá obuv zaručuje dlouhou životnost

  • Anatomický tvar podešve (podélná podpora, příčná podpora, vybrání pro patu)

  • Vyvýšené ráfky, které poskytují dodatečnou ochranu prstů a zabraňují klouzání nohy do strany

  • Měkký gel pod koženou podšívkou pro větší pohodlí a pohodlí pro nohu

  • Velmi pružná podrážka a protiskluzový dezén podrážky

Pamatujte, že pohodlná zdravotní obuv zaručuje nejen pohodlí během mnoha hodin používání, ale především je navržena tak, aby zabránila deformaci chodidel a pomáhala udržovat správné držení těla.

Jakou velikost vybrat?

Tyto modely mají normální standardní velikosti, objednávejte velikost, kterou běžně nosíte. Například já sama mám většinu párů ve velikosti 41 a v této velikosti mi modely Thermo a Winter sednou idálně. Nabízíme je ve velikosti 36-46. 

Zdravotní pantofle Leons Thermo

Zdravotní pantofle Leons Winter