Zpět

Pracovní obuv, ve které se budete cítit dobře

Když se řekne pracovní obuv, každý si vybaví nevzhledné vysoké boty

Pracovní obuv, ve které se budete cítit dobře 

Když se řekne pracovní obuv, každý si vybaví nevzhledné vysoké boty s kovovou špičkou. Jenže co do kanceláře? Na trhu najdete nezměrné množství dámské pracovní obuvi pro všechny zaměstnání. Dnes bych vám ráda představila naše modely s pracovní certifikací vhodné pro práci v kanceláři nebo dokonce nemocnici.  

Pracovní obuv dámská

Veškerá certifikovaná obuv značky Leons je vyrobena z přírodní do hladka zpracované kůže. Stélka je také potažena přírodní kůží, která vydrží, je prodyšná a odvádí vlhkost. Jsou vybavené podrážkou, která má vynikající tlumící vlastnosti a je vyrobena z pružného materiálu, který rozdělí zatížení a tlumí nárazy a nerovnosti povrchu při chůzi. Navíc mají protiskluzovou anti-shock podrážku chránící před pádem na mokré podlaze.

Otevřené modely 

Model Iris

Pantofle skvěle drží na noze díky dvěma nastavitelným páskům na suchý zip. Díky dostatečnému prostoru pro prsty je tato obuv vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: béžovábílá.

Model Maja

Skvěle drží na noze díky dvěma nastavitelným páskům na suchý zip. Díky dostatečnému prostoru pro prsty je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: bílá, perla, béžová, červená, oranžová, šedá-citron a béžový květ.

Uzavřená pracovní obuv

Model Luna

Mají nastavitelný pásek přes nárt zajišťující fixaci Vaší nohy za jakýchkoli okolností. Svršek a nártový pasek jsou vyrobeny z přírodní do hladka zpracované kůže. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťuje prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: béžová, modrá, bílá, černá, červená, perla, oranžová, korál a světle modrá.

Model Crura

Svršek a nártový pásek jsou vyrobeny z přírodní kůže, ta je zpracována do hladka. Nastavitelný pásek přes nárt zajišťuje fixaci Vaší nohy za jakýchkoli okolností. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťuje prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: červená, tmavě modrá, šampaň, černá, bílá, perla, mint, stříbrná, korál, světle modrá, žlutá a béžový květ.

Model Lyra

Vhodnost obuvi zajišťuje plná špička a nastavitelný pásek na patě.

Svršek a patní pásek jsou vyrobeny z přírodní kůže. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťují prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: bílá a černá.

Model Mediline

Svršek a ozdobné pásky se vyrábějí z přírodní kůže. Řemínek lze polohovat - překlopit dopředu či stáhnout zpět na patu, aby se model dal použít jako sandály. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťuje prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří paměťová pěna, podporující přirozený tvar chodidla. Dostupný je v barevných variantách: bílá, černá a perla.

Model Medica

Svršek a pásky se vyrábějí z přírodní kůže. Řemínek lze polohovat - překlopit dopředu či stáhnout zpět na patu, aby se model dal použít jako sandály. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří paměťová pěna, podporující přirozený tvar chodidla. Dostupný je v barevných variantách: bílá a černá.

Model Soft

soft

Model je vybaven kovovou přezkou, díky které můžete botu přizpůsobit výšce vašeho nártu. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťují prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří paměťová pěna, podporující přirozený tvar chodidla. Dostupný je v barevných variantách: béžová, stříbrná, modrá, černá, bílá, perla a mint