Zpět

Pánské zdravotní pantofle

Obutí kvalitních zdravotních pantoflí je skutečný prostředek k lepším pracovním výkonům

Pánské zdravotní pantofle 

Trávíte-li na nohou většinu své pracovní doby, určitě byste měli dbát na své zdravé přezutí. Anatomicky vytvarovaná stélka pracovní obuvi vám jistě ulehčí od spousty zbytečných bolestí. Obujte se kvalitně do zdravotní obuvi z našeho e-hopu Leons.

Pohodlná pánská zdravotní obuv Leons

Můžete od nás očekávat záruku vysoké kvality a loajální přístup k zákazníkům. Obuv LEONS je skutečně ideální cestou, pokud chcete, aby Vám vaše nohy sloužily dlouho a také jim chcete dopřát zdraví a výjimečné pohodlí. Boty značky LEONS dokážou léčit různé deformace klenby a mohou zraněním a poškozením chodidla také účinně předcházet. Nohy namáháte prakticky neustále po celý život, a měli byste jim proto dopřávat také nadstandardní péči. Uvidíte, že oceníte vynikající pohodlí bot LEONS, díky kterým Vás nebude nic bolet ani po dlouhé chůzi či stání.

Pánská pracovní obuv

Obutí kvalitních zdravotních pantoflí je skutečný prostředek k lepším pracovním výkonům a především pocitu komfortu v rámci celého dne. Pantofle značky LEONS jsou velmi pohodlné a dodávají noze potřebný komfort i při dlouhodobém nošení. Jsou určeny jako pracovní, domácí či vycházková letní obuv. Mají anatomicky tvarovanou stélku, která podepírá příčnou i podélnou klenbu, čímž zabraňuje vzniku ploché nohy. Vyrábí se v několika barevných i střihových variantách, ve velikostech 41-46.

Obuv pro práci ve zdravotnictví

Zdravotní pantofle pro volný čas