Zpět

Opravdu je tohle zdravotní obuv?

Krása ale není vše, to hlavní se skrývá v konstrukci.

Její vzhled je na českém trhu unikátní. Návrh totiž vzniká v dílnách předních italských designéru a podiatrů. Ruční výroba probíhá v Srbsku, v rodinném podniku s velice osobním přístupem. Díky tomu, je Leons jednou z nejelegantnějších značek zdravotní obuvi v České republice i na Slovensku.

Krása ale není vše, to hlavní se skrývá v konstrukci. Podrážka z pevné pěny tlumí nárazy a ve spojení s gelovou stélkou zajišťují pohodlí doma, v práci i na procházce. Gelová stélka také podporuje přirozený tvar chodidla a změkčuje Vaší chůzi. Povrch obuvi je potažen přírodní kůží, která leccos vydrží. Je upravena do hladka, nebo zbroušena. Před uklouznutím vás ochrání protiskluzová anti-shock podrážka. A díky nastavitelným páskům se suchým zipem, skvěle drží na noze.

Uff, toho je… Ať už trpíte bolestmi, či deformitami, nebo se jen ráda cítíte pohodlně, je obuv Leons přesně pro vás. No, však vidíte sama, na co vše se při její výrobě myslí.

Naším cílem je dostat do Čech obuv, která ženám nejen pomůže od bolestí a problémů s nohami, ale také je potěší. Každá se přece chceme cítit pohodlně i vypadat dobře! Proto naší obuv prodáváme v mnoha designových vzorech a krásných barvách, ze kterých si určitě vyberete.

Naše botičky si koupilo již přes 5000 zákaznic a objednává je od nás více než 20 našich partnerů. A co na ní říkáte vy? :)