Zpět

Obuv pro zdravotníky

Certifikovaná bílá obuv pro zdravotníky s pracovní certifikací

Obuv pro zdravotníky

Zdravotnická obuv musí splňovat spoustu nároků. Musí být spolehlivá, pohodlná, z vrchu omyvatelná, a hlavně musí dlouho vydržet. Zdravotníci musí během svojí práce stát hodiny. Proto jsem si pro vás dnes připravila článek s naší nabídkou obuvi s pracovní certifikací, která je pro zdravotníky ideální.

Certifikovaná obuv pro zdravotníky a zdravotní sestry

Naše modely mají certifikaci: EN ISO 20344:2011 a EN ISO 20347:2012/OB, SRC, E, I. třída. Všeobecné požadavky a zkušební metody stanovuje norma ČSN EN ISO 20344. Specifikovanější částí je druhá norma, EN ISO 20347:2012, která je určená pro pracovní obuv. OB za lomítkem znamená, že obuv splňuje základní požadavky normy a klasifikaci I. (tj. obuv z usní nebo jiných materiálů). Pracovní obuv se liší od ochranné a bezpečnostní obuvi tím, že nemá ochrannou špičku na ochranu před nárazem a stlačením. Další znaky SCR určují protiskluznosti podešve, ta je odolná proti uklouznutí na keramické podlahové dlaždici s SLS a na ocelové podlaze s glycerínem tedy na nejvyšším možném stupni. Písmeno E pak značí dodatečnou specifikaci obuvi. Naše obuv tedy disponuje absorpcí energie v patní části a tím změkčuje došlap. Poslední částí je bezpečnostní třída ta specifikuje, že obuv není odolná proti propichu a nemá dezén na podešvi.

pracovní certifikace

Dámská obuv pro zdravotníky

Lyra

Svršek a patní pásek jsou vyrobeny z přírodní kůže. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťují prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: bílá a černá.

Maja 

Skvěle drží na noze díky dvěma nastavitelným páskům na suchý zip. Díky dostatečnému prostoru pro prsty je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: bílá, perla, béžová, červená a oranžová.

Crura

Svršek a nártový pásek jsou vyrobeny z přírodní kůže, ta je zpracována do hladka. Nastavitelný pásek přes nárt zajišťuje fixaci Vaší nohy za jakýchkoli okolností. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťuje prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: červená, tmavě modrá, šampaň, černá, bílá, perla, mint stříbrná.

Luna

Mají nastavitelný pásek přes nárt zajišťující fixaci Vaší nohy za jakýchkoli okolností. Svršek a nártový pasek jsou vyrobeny z přírodní do hladka zpracované kůže. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťuje prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: béžová, modrá, bílá, černá, červená, perla, oranžová, korál a světle modrá.

Iris

Pantofle skvěle drží na noze díky dvěma nastavitelným páskům na suchý zip. Díky dostatečnému prostoru pro prsty je tato obuv vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Dostupný je v barevných variantách: béžová a bílá.

Mediline

Svršek a ozdobné pásky se vyrábějí z přírodní kůže. Řemínek lze polohovat - překlopit dopředu či stáhnout zpět na patu, aby se model dal použít jako sandály. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťuje prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří paměťová pěna, podporující přirozený tvar chodidla. Dostupný je v barevných variantách: bílá, černá a perla.

Medica

Svršek a pásky se vyrábějí z přírodní kůže. Řemínek lze polohovat - překlopit dopředu či stáhnout zpět na patu, aby se model dal použít jako sandály. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří paměťová pěna, podporující přirozený tvar chodidla. Velikosti 36-46. Dostupný je v barevných variantách: bílá a černá.

Pánská obuv pro zdravotníky

Lyra man

Svršek a patní pásek jsou vyrobeny z přírodní kůže. Přírodní materiál a perforace horní části zajišťují prodyšnost. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří měkký gel, podporující přirozený tvar chodidla, proto jsou vhodné i pro osoby, které trápí ploché nohy. Velikosti 41-46. Dostupný je v barevných variantách: bílá a černá.

Medica

Svršek a pásky se vyrábějí z přírodní kůže. Řemínek lze polohovat - překlopit dopředu či stáhnout zpět na patu, aby se model dal použít jako sandály. Je vhodná i pro osoby s halluxy. Výplň stélky tvoří paměťová pěna, podporující přirozený tvar chodidla. Velikosti 36-46. Dostupný je v barevných variantách: bílá a černá.