Zpět

Obuv pro celou rodinu - toto jsou naše návrhy

Nemůžete si vybrat? Připravili jsme si pro vás výběr zdravotní obuvi Leons

Obuv pro celou rodinu - toto jsou naše návrhy

Nemůžete si vybrat? Připravili jsme si pro vás výběr zdravotní obuvi Leons pro Vás, pro něj, pro nejmladší i nejstarší členy rodiny. Všechny modely jsou dostupné na našem e-shopu www.leons.cz / www.leons.sk. Pokud si při výběru nejste něčím jisté a potřebujete radu můžete nám poslat dotaz na sociálních sítích nebo nám můžete zavolat na +420603282200. Rádi se s vámi uslyšíme.

Dámské sandále a pantofle

Ženy jsou nepřekonatelné ve vybíravosti! Proto náš výběr zúžíme na osm modelů, které se podle nás rozhodně vyplatí si pořídit.

Pánské sandále a pantofle

Pokud jde o výběr zdravotní obuvi pro muže, je výběr mnohem jednodušší. Muži jsou především praktičtí, preferují boty pohodlné a v jednoduchém designu. Vybrali jsme čtyři oblíbené modely pro mladší muže.

 

Dětské sandálky

Děti mají bezesporu největší radost ze sladkostí a hraček, ale rodiče a prarodiče vědí, že se dá utrácet rozumněji :). Velkou starostí dospělých je, aby se dětská noha vyvýjela zdravě!

Sandále a pantofle pro prarodiče

Na ně nesmíme zapomenout! Prarodiče jsou SOS službou pro malé i velké děti po celý rok. Zasypávají nás láskou a pozorností, takže někdy je čas ukázat jim, že nám na nich také záleží.

Při výběru obuvi pro seniory myslete na pár věcí: aby byla pohodlná a pokud možno, aby dokázala odpovědět na konkrétní problém, jako je například dámský model COMFY s pružnou neoprenovou vsadkou, která zajišťuje pohodlí a přináší úlevu od bolesti i ženám, které trápí halluxy.

Důležitá je také stabilita a bezpečnost v podobě protiskluzové podrážky. Představujeme Vám naši nabídku dámské a pánské obuvi pro seniory.

Doufáme, že jsme Vám svými návrhy pomohli s výběrem. Leons Vám přeje krásné jaro!